Tuesday 13 March 2012

Valaszd a sikert !

A Onex uzlet egy sajat vallalkozas mint barmely masik, akar egy viragboltot nyitsz ott is a maximumot adod, hogy minden rendben menjen es sikeresebb legy.
Ez egy szakma amit ugyanugy meg kell tanulni mint barmelyik masikat, minnel jobb vagy valamiben annal tobb sikered es eredmenyed van.
Ha elkezdesz a Onex uzletben dolgozni erts meg minnel tobbet rola , a mukodeserol, a kifizetesi rendszerrol, minnel tobb a tudasod illetve a tapasztalatod annal sikeresebb leszel.
Igy aki erdeklodik tudni fogja komolyan veszed az uzletet, hatarozott vagy es ezt keresik az emberek tobbnyire, stabil ceghez/emberhez akarnak csatlakozni.
Ha hibazol, nem gond mert az uton vagy, mert mar dolgozol, es mint a kozmondas is tartja:
"hibakbol tanul az ember".
A hibak es kudarcok reszei a sikernek, a siker ellentete a kozepszeruseg(Randy Gage).
Ezekben az uzletekben kb 50%-ban az emberek emberekhez csatlakoznak nemcsak az uzlethez.
Ha gyorsan akarsz penzt keresni celszeru olyan emberekkel dolgozni akik szinten elkotelezettek es dolgoznak.
Nem mindenkit fog erdekelni a lehetoseg mert sokan nem szannak ra fel orat sem, ami lehet, hogy megvaltoztatna az eletuket.
Azert lesz csupan 10%-a az embereknek sikeres a network marketingben mert hamar feladjak vagy nem foglalkoznak vele rendesen.
Ha barmely vallalkozast nyitsz pl. viragboltot es mivel uj az uzleted nem ismernek me'g, ezert csak nehany vevo lep be az uzletbe,de egyik sem vesz semmit nem fogod bezarni az uzletet, hiszen sok penzed es energiad van benne.
Minnel jobban megismernek es megbiznak benned az emberek annal tobben fognak megkeresni es csatlakozni Hozzad.
A kulonbseg itt csupan annyi, hogy akar 5 dollar vagy 49 dollar befektetessel mar el is kezdhetsz dolgozni.
Nincs riziko mert mar az elso munkatars utan visszakapod a befektetett penzed.
(5 dollar belepesnel 5 dollar a jutalek $ 49-nal pedig 40 dollar.)
Lehet, hogy az elejen keveset fogsz keresni de minnel nagyobb a csoportod(megha nem Te hoztad a munkatarsat akkor is) egyre tobb penzt fogsz keresni hiszen pont ez a network lenyege, hogy masok utan is penzt keresel.
Nem egyedul dolgozol a penzedert, es nemcsak a sajat munkad utan kapsz penzt!
A masik nagyszeru dolog akkor is penzt keresel amikor alszol vagy nem dolgozol, hiszen valaki a csopotodbol regisztral uzleti partnert, de ott mas idozona van(pl. Indiaban) es Te arra ebredsz, hogy jutalekod jon.
Megszepiti a reggeled, hidd el!
A szponzor nem a fonokod, az uzlet mindkettotok erdeke, ha jo sponzor es komolyan veszi az uzleted a Te sikered mar felig garantalt, a tobbi Toled es a Te munkatarsaidtol fugg.
Tehat ha Te komolyan veszed ok is kovetni fognak mert latjak a sikereidet es azert csatlakoztak mert ok is penzt szeretnenek keresni.
Nekem is van aki nemet mond.Erre van egy kedvenc mondasom:
"En megmutatatom a forrast, de senki helyett nem tudok inni".
Ez egy lehetoseg vagy el vele az illeto vagy nem.
Ha nem akkor marad a keresgeles hiszen sajnos a gazdasagi helyzet miatt sehol nincsenek munkahelyek vagy mindig rizikosak lesznek: barmikor elveszited a munkahelyed, ugyanannyit keresek evek mulva is, teljesen mindegy milyen orszagban elsz,fuggened kell a fonokeidtol stb.
Nagyon sokan azt hiszik ha masik orszagba mennek ott jobb lesz (en is ezt hittem) aztan rajottem ugyanazt a munkat tudom vegezni ugyanannyi penzert barhova megyek, evek mulva sem leszek jobb helyzetben.
Persze lehet szakmat valtani bar a fizetes nagyon nem kulonbozik.
De mi itt a kulonbseg? hogy akkor dolgozol mikor akarsz, aka'r otthonrol, Te valasztod meg a munkatarsaidat(nagyon fontosnak tartom), nem vagy hozzakotve ahhoz a terulethez ahol elsz,a helyi lakosokhoz hanem ott az egesz vilag, hat ezert nagyszeru az internet uzlet mert barhonnan lehetnek munkatarsaid a vilagon,folyamatosan penzt keresel es megvalositod a sajat almaidat!

No comments:

Post a Comment