Tuesday 13 March 2012

A munkad gyumolcse a Onex-el

Biztos vagyok benne, hogy Te is tobbet akarsz az eletedtol,mint talan ahol most tartasz.
Mindannyian igy vagyunk vele.
Olyan ertekeket lehet megszerezni es megtartani a network tipusu uzletekkel amit nem sok mas jellegu munkaval. Tobbek kozott pl.nem szereted a munkad, nem vagy elegedett, keves a kereseted, nem szereted a munkatarsaidat, nincs inspiraciod....
Lehet ezt sem fogod szeretni az elejen,DE amit kaphatsz tole megvaltoztathatja a nezopontodat.
Rengeteg embert vilagszerte megismerhetsz es ha egyutt dolgoztok, sokszor eletre szolo baratsagok szuletnek, ennek nincs sok valoszinusege ha a munkahelyen dolgozol a helyi lakosokkal tobbnyire.
Magabiztossa valsz, sikereid meg tobb sikert hoznak. A kommunikacios kezseged kitunove valik, es tokeletes emberismereted lesz.
Rengeteg tudast, tapasztalatot szerzel.
A munkad utan azonnal megkapod a jutalekot,Toled fugg az anyagi biztonsagod a jovoben,folyamatosan jutalekod keletkezik hiszen ha megfelelo emberekkel dolgozol valaki mindig uzletet kot a vilag barmely pontjan es Neked is jutalekod keletkezik.
Valora valthatod az almaidat:
Utazhatsz, megveheted almaid otthonat, tanulhatsz, barmit megtehetsz hiszen nem lesz penzugyi akadalyod es az idod is a Tied, Te dontod el mikor mit csinalsz.
Annyit keresel amennyit ersz,akkor vakaciozol amikor akarsz.
Unalmas munka helyett izgalmas karriert epithetsz.
Ami viszont orokre eltunik: soha tobbe nem kell fuggnod masoktol, senki nem mondja meg mit csinalj, nincs tobb feszultseg, egeszsegesen elhetsz, barmit megvehetsz, lesz idod Onmagadra. Noknel kulonosen felemelo erzes, amikor mindent megengedhetnek maguknak, kenyeztethetik magukat....
Sajat magad fonoke lehetsz, segithetsz masokon is amig magadon is segitesz.
Ha Ugy erzed jobb eletre vagysz ne keslekedj meg is kapod, csak cselekedj!
Az almok valora valthatok tettekkel.

No comments:

Post a Comment