Tuesday 13 March 2012

Keress penzt vagy kifogasokat, de a kettot egyutt nem tudod

A lehetoseg mindenkinek adott. Aki megerti es tesz erte meg tudja valtoztatni az eletet, aki nem kezd bele nem sokat fog valtoztatni, hiszen majd mindig valami "jo" lehetosegre var.
Ha nem indulsz el soha, sehova nem fogsz eljutni.
Nagyon sok olyan emberrel talalkoztam akik honapokat, eveket vesztegetnek el azzal, hogy varjak mig kijutnak kulfoldre vagy masik orszagba mennek a jobb munka remenyeben.
De az ido mulik senkit nem var tehat varsz vagy cselekszel....
Video prezentaciokban Randy Gage-nel a valodi igazsag: Az egyetlen hely ahol ingyen sajthoz juthatunk,az az egerfogo...
Ebben az uzletben nem szamit a korod, a nemzetiseged, a vegzettseged, az szamit, hogy mit teszel, es mit akarsz.
En 5 evet dolgoztam Irorszagban, sokszor volt masodallasom, de mire kezdtem volna megsporolni egy kis penzt mindig valami miatt elvesztettem ezeket az allasokat.
Az egyetlen allas ami jol hangozhat(1100 euro) eppen arra volt eleg, hogy kifizettem a lakast, az automat fenntartottam, es a mindenapi dolgokra. Tehat semmi nem maradt.
Igy 5 ev mulva eldontottem, hogy hazamegyek, inkabb visszamegyek apam kerteszetebe, minthogy itt maradjak ebben a kilathatatlan mokuskerekben.
Ekkor talalkoztam a network marketinggel, az ok amiert meg itt elek Irorszagban, folytatom a nyelviskolat,illetve a legjobb baratom miatt,aki szinten masik orszagbol valo, egyutt dolgozunk az uzletben.
Ez a masodik uzletem es nagyon szeretek benne dolgozni, mert latom naprol napra az eredmenyeket es a celom beteljesuleset.
Ebben az uzletben mindenki penzt keres, itt igazi osszetartas van.
A sikeres emberek titka,hogy minnel tobb dolgot kiprobalnak, mert ha nem sikerul tudjak , hogy tovabb kell lepniuk, mig nem talaltak meg a megfelelot, de nem adjak fel sosem.
Talalsz a videok Kozott egy Brain Tracy-A sikeres emberek titka videot erdemes megnezni.
Sajnos a mai vilagban nagyon jellemzo az emberek nagyon konnyen hajlanak a negativ dolgokra, hallanak valamit ami masok szerint nem jo es ezzel ok is elfogaljak a velemenyt es persze igy nem tortenik semmi es tovabb varnak. Lehet, hogy a masik embernek nem jo mert nem erett meg a feladatra, nem akar valtoztatni, de ha igazan feszit odabent valami Neked es tenyleg valtoztatni akarsz, hallgass sajat magadra.
Ha megtanulunk önállóan gondolkodni, önálló döntéseket hozni, függetlenül attól, hogy mit próbálnak lenyomni a torkunkon, vagy 'mi illik mi nem illik', 'mi helyes, mi nem helyes'. Mindvégig amíg külso erokre, vagy körülményekre hagyatkozunk, hogy azok oldják meg életünk problémáit zsákutcába kerülünk és elajándékozzuk az életünket.
A saját életedért Te vagy a felelos, a Te irányításod alatt áll. Tudom, hogy hatalmas potenciál van Benned is, mint mindannyiunkban. Kérdés az, hogy ezt a teremtoerot valaha felfedezed-e magadban, és a javadra fordítod-e azzal, hogy új gondolkodásmódot és világképet teremtesz magadnak. És ahogyan a belso világod változik, úgy fog változni a külso világod, a körülményeid is. A változást viszont Önmagaddal kell kezdened! Nem várhatod el, hogy a politika, az állam, vagy más emberek tegyék rendbe az életed.

No comments:

Post a Comment