Tuesday 13 March 2012

Kezdj el dolgozni !

Mindennap ismeretseget szerzunk szemelyesen, interneten, munkahelyen, edzoteremben, tanfolyamokon es me'g rengeteg helyen, ki merre jar.
Ezekbol a kapcsolatokbol valhatnak munkatarssa emberek, hiszen mindennapi tema manapsag a plusz penzkereset.
Neked megtetszik az uzleti lehetoseg es elkezdesz penzt keresni maris van kozos tematok illetve lehet, hogy ma'r segiteni is tudsz az illetonek, neki is megtetszik a lehetoseg es Te maris penzt kerestel.
Masik lehetosegkent ott a facebook,semmivel sem masabb mint chatelni a facebookon, millio ember hasznalja a facebookot csak nem kap erte semmit.
Hirdetesket lehet feladni, csak Londonban naponta ezrek keresnek munkat,de nekunk ott az egesz vilag.
Ha Te hiszel benne, hogy mukodik akkor a szivedbol fogsz beszelni es nem fog ugy tunni, hogy ra akarsz beszelni valakit, mert nem kell.
Aki szan ra eleg idot hamar megerti a lenyeget,ez a legjobb benne, hogy ez az uzlet egy "szuro" vagy "tolcser" csak a megfelelo emberek mradnak benn, de ok Sikeresek lesznek.
Te kell, hogy elhidd eleg jo-e a penz amit itt meg tudsz keresni.Mikor mar egyes emberek utan 40-80 vagy akar 320 dollar jutalekot is kaphatsz nem fogod megkerdojelezni.
Igy kereshetsz minden altalad regisztralt munkatarsad utan akar 99460 dollart.
(Onex Program Prezentacio 1.-2.resz a videok kozott.)
A legjobb jutalek termeszetesen a TE altalad szponzoralt munkatars , hiszen utana 100% jutalekot kapsz. Mit is jelent ez? Ha o keres 7000 dollart Te is annyit fogsz keresni. Ezert erdemes JO munkatarsakat talalni es persze minnel tobbet ha lehet , igy sokkal gyorsabb a Te jutalekod is !!!
Nekem mar masfel honap utan is voltak olyan munkatarsak akik utan 4o dollart is keresek.
Ez ad meg nagyobb erot a munkamhoz.(megtekintheto skype-on kepernyo megosztassal)
Ez elobb is megtortenhet a Te uzletedben ha peldaul csak a LEAP programmal dolgozol (kovetkezo blogban) , ez a 49 dollaros regisztracio hiszen itt 40 dollar
minden egyes kozvetlen munkatars utan a jutalekod.
A legjobb jeloltek ebbe az uzletbe azok az emberek lehetnek,akik nagyon elfoglaltak, 2 munkajuk van, hisz ok valoban tenni akarnak a jovojukert,nekik lesz fel orajuk egy meg jobb lehetoseget meghallgatni, ami megtobbet fizet mint a 2 munkajuk egyuttve've. Azok akik amugy is munkanelkuliek es csak erdeklodnek de nem nezik meg mi a lenyege, veluk nem fogsz tudni
dolgozni, hisz amiert(nem mindenki termeszetesen) most sincs munkaja nem nagyon
fog keresni ezutan sem.
Ezek statisztikai adatok.
Azok az emberek akik azt hiszik Neked tesznek szivesseget ha belepnek az uzletbe Oriasi tevhittben vannak,mert ebben az uzletben TE tudsz nekik segiteni.
Senkit ne "eroltess" az uzletbe, hiszen nem erzi ugy, hogy ez az o dontese, es pont emiatt egy nyomast fog erezni es nem fog dolgozni.
Mutasd meg a lehetoseget es hagyd meg a dontes jogat!
Soha ne azon keseregj ha nemet kapsz majd, hanem azon hogy mennyi ember lesz akit erdekel. En csak arra koncentralok akit erdekel, hiszen masra nincs idom sem, ahogy novekszik az uzlet egyre jobban "kiszurodnek" a megfelelo uzleti partnerek, es eltunnek a negativ korulmenyek az eletedbol ezaltal. A siker sikert vonz. Valtozni fog a belso es ezaltal a kulso vilagod is!
Nem mindig az az elony ha barataid vagy ismeroseiddel osztod meg a lehetoseget,hiszen mivel most
kezded az uzletet nincs tapasztalaltod es nem kerestel meg semmit, nyilvanvaloan nem tudod nekik elmondani a tapasztalataidat, nem leszel hiteles. Nekem sem
ismerosom, sem baratom nincs az uzletemben megis mar tobb mint 100 munkatarsam van/amit meg tudok me'g szamolni/,de ennel sokkal tobb hiszen az alsovonalakat nem szamolom. Ezekbol az altalam regisztralt munkatars csupan 6 ember volt.
A szponzorom kb. 12 munkatarsat regisztralt es tobb mint 1000 munkatarsa van, Miert mukodik ilyen jol az uzlet? Mert kizarolag olyan emberekkel dolgozunk akik hasonloan
elkotelezettek es fokuszalnak az uzletre.
Megemlitem, az uzletet december 28.-an kezdtuk el 2011-ben.
Mintahogy a neveben is benne van network marketing, ez marketing uzlet ahol Onmagad
"adod el" eloszor, ha szimpatikus vagy es tenyleg elkotelezed magad ,olyan emberek
kezdenek kapcsolatba lepni veled akik hasonlo ertekekkel rendelkeznek es hasonlo gondolkodasuak. Ez igy van az elet minden teruleten.
Ha nem erzed magad stabilnak mert most kezded az uzletet, hasznald a segitsegemet, hozz ossze az erdeklododdel (ha kell hasznald az en szponzorom segitseget is) es ha o szinten munkatars lesz Te kapod meg a jutalekot, mivel valoban mindkettonk uzletebe kerul, de a kozvetlen szponzori jutalek termeszetesen hozzad kerul.
Torekedj arra minnel tobb emberrel kommunikalj, annal jobb leszel. Kudarcokbol
sikerek valnak ahogy mar az elozo blogomban is emlitettem.
Sose feledd nem vagy egyedul, nem kell egyedul megbirkoznod sem az elejen sem az "uton " a nehezsegekkel, folyamatosan segitseget kapsz. Ki fog alakulni a sajat stilusod ami mukodni fog, es itt valoban Onmagad lehetsz.
Nem mas mondja meg mit csinalj, maximum csak segitseget kaphatsz.
Ha szeretnel Velem egyutt dolgozni, ez a link ahol regisztralni tudsz.
www.qlxchange.com/onexbusiness
Az oldal aljan a Onex informacio kepre kattintva kozvetlenul a regisztracios oldalra jutsz.
Ha szukseged van segitsegre a lap aljan talalod a skype elerhetosegem illetve a video prezentaciokban talalod: a OneX üzlet indítása lépésről lépésre.
Ne foglalkozz olyan dolgokkal ami nem Teged visz elore, elvesztegetett energia&ido, nagyon sokszor latom, hogy emberek szo szerint raragadnak olyan temara ami soha nem fogja megvaltoztatni az eletuket.
Mindenki a sajat maga eleteert felelos.
Ha nem vagy eleg motivalt nezz videokat amikbol minnel tobbet tanulhatsz, olvass a temaval kapcsolatos konyveket, onfejtesztest stb..
Hamarosan a sikereid adni fogjak a motivaciot.
Minden nap foglalkozz az almaiddal, ne hagyd, hogy a felelmeid legyozzek oket. Ha az almaid erosebbek garantaltad cselekedni fogsz.
Higyj magadban es nagyon rovid idon belul nagy valtozasokat erhetsz el!

No comments:

Post a Comment