Monday 12 March 2012

Mi a Onex/QLXchange?

A Onex a Qlxchange arany&ezust befektetesi vallalat un. "eloprogramja".
Ez egy lehetoseg, penzt keresni amit elkezdhetsz 5 dollarbol ha kesobb esetleg szeretned befekteteni a penzed arany&ezustbe, persze ez a Te dontesed.
A Qlxchange ceg 2006-ban alakult,a ceg megalapozott.
90%-a a cegeknek nem eri meg az elso evet sem, ezert celszeru olyan ceget valasztani ami mar minimum 4-5 eves, ami biztositja a ceg stabilsagat.
Azonnali fizetes van,a jutalekodat kiveheted bamikor.
A cegnek sajat stabil kifizetesi rendszere van, igy hozzaferhetsz a jutalekodhoz.
Heteken vagy talan napokon belul a ceg szolgaltat DPX (Direct Pay Express)visa illetve master card kartyat amire kozvetlen kapod a jutalekot es barhol tudod hasznalni.
A termekunk egy program (trening anyag) amely barmely network marketing uzlethez kivallo. Leirja hogy hasznald az internet lehetosegeit, hogy talalj munkatarsakat, hogyan legyel vezeto,tudd mit akarsz, ismerd meg a gazdagsag szabalyait stb...
Ez egyenlore angolul van, de termeszetesen ebben is segitseget nyujtok ha szukseges.
Ez egy egyszeru rendszer amit barki megtanulhat, es tud vele dolgozni , a belepes szinten (az 5 dollaros mindenkepp) barki szamara elerheto.
Nagyon sok jo es valos ceg van az interneten, de ha kezdo vagy ezen a te'ren erdemes olcsobb belepesu uzletet valasztani mint a Onex peldaul.
Az ingyenes belepesi uzletekbol nem sokat vagy egyaltalan nem lehet penzt keresni, hiszen eleg logikus ha senki nem fizet mibol fizetne ki jutalekot a ceg?
Illetve kesobb mikor mar regisztraltal mondja meg a regisztralod vagy tudod meg, csak akkor keresel ha penzt ha befizeted az adott osszeget.
Volt ra pelda az ismeretsegi koromben, aki belepett egy ilyen ceghez, beregisztralt 200 munkatarsat aztan nem keresett semmit sem, most ugyanabba a cegbe beregisztralt komoly penzzel es azota is all a penze. Ezt nem javaslom senkinek, a masik ami szinten megtortent egy ingyenes cegnel, aki elkezdett 1 dollart kifizetni minden egyes ingyen belepo utan, 2 honap muva rajottek nincs mibol finanszirozni a kifizeteseket, igy leallitottak.
Rengeteg emberrel beszeltem , nagyon sok tapasztalatot szereztem.
A nagyobb osszegu belepesi cegeknel(az elozo ceg ahol dolgoztam-nagyon jo ceg, stabil, jo a kifizetesi rendszere, mai napig hasznalom a szolgaltatasait es ha valakit erdekel termeszetesen ezt is megmutatom)tapasztalat es ismeretseg nelkul sokkal nehezebb dolgozni. Sajnos a magasabb belepesi dij es a havi dij miatt nem ertem el nagyobb sikereket, de rengeteget tanultam es nagyon jo volt "iskolanak".
A Onex csak egyszeri belepes es nincs havi dij, igy a jutalekodbol tudod megvasarolni a traning angyagokat amit az elobbiekben emlitettem es igy tudsz, es a munkatarsaid szinten tovabb lepni az uzletbe.
Ezek az en tapasztalataim, de a dontes a TIED!
Tobb mint 1 millio ember valasztotta vilagszerte ezt a lehetoseget.
Legy Te is koztunk!

No comments:

Post a Comment